Ideas och Boom Interior inreder nytt kontor för  Rädda Barnen i Malmö

Rädda Barnens regionkontor i Malmö flyttar till nya lokaler och får hjälp av inredningsföretaget Ideas designteam som arbetar pro bono för att skapa en lekfull och inbjudande miljö som inte minst barn ska trivas i. Självklart vill vi på Boom Interior backa upp projektet och donerar därför alla ljudabsorbenter och bordsskärmar till Rädda Barnens 1.000 kvadratmeter stora kontor. Vi vill självklart hjälpa Rädda Barnen och deras verksamhet på alla sätt vi kan.

MySpace-blue1

Vi är också stolta över att presentera vårt senaste samarbete med Ideas – The Bungalow. Vi på Boom Interior producerar och säljer den här innovativa och funktionella inredningslösningen. Och det första färdiga exemplaret donerar vi dessutom till Rädda Barnen. The Bungalow är ett utdragbart rum i rummet som skapar oändliga möjligheter. Det är fullt utrustad med alla nödvändiga features och bekvämligheter – rummet har ett infällt bord, belysning och laddningsstation för dator och mobil.

MySpace-blue2

Vi på Boom Interior är mycket stolta över att producera The Bungalow – den här kreativa lösningen fungerar perfekt i vilket modernt kontor som helst. Med fingertoppskänsla och framtidstänk produceras The Bungalow i hållbara och återvunna material för att linjera med samtiden. Materialen är självklart anpassade för att stänga ute oönskade ljud och störande brus och vi tror att den passar perfekt på Rädda Barnens kontor i Malmö.

@boominterior